NAŠE ČLÁNKY

Stále pro Naše zákazníky píšeme nové a nové články. Převážně se jedná o různé rady-návody, typy a triky v tetování. Doufáme že se Vám články libí a pomohou Vám při Vašich začátcích v tetování.  Mezi články můžete najít i krátké povídání a různých uměleckých směrech v tetování.

Jak se mám starat o tetování?

Jak se mám starat o tetování?

1. Péče o nové tetování:Po odstranění krytí - folie (bývá na tetování 2-5 dní) tetování lehce a jemně omyjte antibakteriálním mýdlem a vlažnou vodou. Tetování osušte čistým papírovým ručníkem.Dále jej udržujte v čistotě.Noste volné čisté nejlépe..

Koho bych tetovat neměl/a?

Koho bych tetovat neměl/a?

KOHO BYCH TETOVAT NEMĚL/A? Jako zodpovědný, etický a certifikovaný tatér je třeba se řídit zákony ale také zdravým rozumem. Osoby zakázané tetovat: Nezletilí: Na území ČR není povoleno tetovat nezletilé mladší 18 let bez souhlasu rodičů. Dě..

KVALITA TETOVACÍCH BAREV

KVALITA TETOVACÍCH BAREV

KVALITA TETOVACÍCH BAREV Dnes si probereme tetovací barvy a vše kolem. Mnoho zákazníku se nás ptá, jakou si zakoupit tetovací barvu, jestli takovou značku nebo makovou. V současné době je na trhu mnoho značek tetovacích barev i my jsme se Vá..

ABSTRAKCE V TETOVÁNÍ

ABSTRAKCE V TETOVÁNÍ

ABSTRAKCE V TETOVÁNÍ Abstrakce z latinského abstractus – odtažitý Též nekonkrétní, neobjektové, nepředmětné, nefigurativní nebo čisté umění. Absolutní umění nebo umění o sobě. Abstraktní umění vzniklo ve 20. století po vzoru kubismu. Umě..

Bezpečnost při tetování

Bezpečnost při tetování

BEZPEČNOST PŘI TETOVÁNÍ Jako body art umělec budete pracovat s krví. Bezpečnost pro Vás i Vaše klienty je tak hlavní záležitostí. Vždy se ujistěte se, že všechny Vaše očkování jsou aktuální. Pokud za sebou nemáte očkování proti hepatitidě, bylo..

CO JE TO GREEN SOAP A JAK SE ŘEDÍ ?

CO JE TO GREEN SOAP A JAK SE ŘEDÍ ?

Ačkoliv otázka vypadá velmi triviálně, mnoho z Vás, se často takto ptá a tak si to shrneme.  Green soap v tetovací branži používáme nejenom během tetování k otírání přebytečného inkoustu a krve, ale také ke snížení krvácivosti a podráž..

Zobrazuji 1 až 15 z 37 (celkem stran 3)